6.5.2015 - האירוע השנתי השלישי לזכר פרופ' אילן גור-זאב

נשלח 10 באוג׳ 2015, 3:53 על ידי Gil Glick Shimony   [ עודכן 15 בנוב׳ 2015, 4:25 ]

הזמנה להרצאת הזיכרון06.05.2015 - 15:45 - 18:00

שם האירוע: האירוע השנתי השלישי לזכר פרופ' אילן גור-זאב

הפקולטה לחינוך

מיקום האירוע: חדר 363, בנין חינוך ומדעים • אוניברסיטת חיפה

שלוש שנים חלפו מאז פטירתו בטרם עת של פרופ' אילן גור-זאב ז"ל ב-5 בינואר 2012. מאז מותו מקדישה הפקולטה לחינוך הרצאה שנתית לזכרו. בשנה הראשונה הרצה פרופ' מייקל אפל ובשנה השניה הרצתה פרופ' ג'וליה קריסטבה.

השנה, יתקיים האירוע ב-6 במאי, 2015, כפאנל לציון השקת ספרו החדש של פרופ' חנן אלכסנדר Reimagining Liberal Education: Affiliation and Inquiry in Democratic Schooling שיצא לאור בהוצאת בלומברג. הספר מוקדש בין היתר לפרופ' אילן גור-זאב ובהקדמה לספר כותב עליו פרופ' אלכסנדר בחום רב.

בין היתר ישתתפו באירוע גם Dr. Alex Guilherme מהפקולטה לחינוך באוניברסיטת HOPE בליברפול וכן פרופ' אבי שגיא מאוניברסיטת בר-אילן, פרופ' אנה ספרד ופרופ' חנן אלכסנדר. את האירוע ינחה ראש החוג ללמידה, הוראה והדרכה, ד"ר אריה קיזל.

האירוע יתקיים בחדר 363 בקומה 3 בפקולטה לחינוך, החדר בו הרצה ב-4 בינואר 2012 פרופ' אילן גור-זאב את הרצאתו האחרונה ביום לפני שהלך לעולמו.

בתחילת ינואר 2015 התכנסו, כמדי שנה, בני משפחתו, חבריו ותלמידיו, סביב קברו בבית העלמין "גן עדן" בקיבוץ עין כרמל כדי להתייחד עם זכרו ולהעלות דברים לדמותו.

קישור להזמנה המלאה לאירוע (בחלון חדש)

לקריאת טקסט ההרצאה האחרונה של פרופ' גור-זאב (בחלון חדש)

לאתר החדש לזכרו של פרופ' אילן גור-זאב (בחלון חדש)